Alla inlägg den 11 februari 2014

Av Maarriiaa - 11 februari 2014 06:30

Klockan ringde 05.30, lite föör tidigt. Men nu är det dags för frukost innan man ska iväg. Ska iväg med jobbet på planeringsdagar på Loka Brunn. Kan berätta lite kort om vad loka brunn är för dem som inte känner till stället.

Loka brunn är en SPA- och konferensanläggning med kungliga tradtioner och känd för sitt goda brunnvatten. Dit har människor vallfärdat i århundraden för att mötas, dricka brunnvatten, njuta och koppla av. Än idag är Loka en uppskattad plats för möten/konferenser & avkoppling. Anläggningen är modernt utrustad, men ursprunget och historien är omsorgsfullt bevarad. Detta gör Loka Brunn till en unik plats som dem gärna delar med sig av.

På Loka Brunn kan du sova och äta gott, konferera samt njuta av spabehandlingar. Där finns 150 hotellrum, 24 konferenslokaler och grupprum samt en restaurang som har plats för ca 300 gäster. Vattensalongen erbjuder unika spaupplevelser i form av bad i varma källor, bastur, golfhall, behandlingsavdelning och en spareception med butik och servering.

Mer info finns på www.Lokabrunn.se

 

Frukost

 

Spa på lokabrunn

 

 

Ha en trevlig dag för det ska jag ha =)

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards