Alla inlägg under april 2014

Av Maarriiaa - 12 april 2014 14:54

Snabbt och enkel proteinfluff och godaste när sötsuget dyker upp. Du kan äta den sådär, till frukostgröten och till massa annat.

Ingredienser:
1 skopa jordgubbscasein
1 dl frysta jordgubbar
1-2 dl sojamjölk

Blanda Casein och soya mjölk och vispa ordentligt med en elvisp. Lägg in fluffen i frysen i ca 15 min och ta sedan ut. Lägg i frysta jordgubbar i fluffen och vispa ytterligare tills du får en tjock fluff om inte lägg in i frysen några minuter till. Proteinfluffen ska vara tjock i konsistensen när den är klar.

Lycka till :)

Av Maarriiaa - 11 april 2014 19:43

3 dagar har gått av operationen och fortfarande smärta i ögonen. Har haft en helvettes natt i 2 dagar, Knappt fått någon sömn. Kan knappt göra något känner mig som ett barn . Gick ut för att ta en kort promenad men när smärtan kom tillbaka var det bara att vända hem igen. Idag blev det hemlagade nötfärs burgare som syrran gjorde, så himla gott. Ska försöka vila ögonen och försöka se lets dance snart . Ha en trevlig helg

Hemlagad Nötfärsburgare i salladsblad

Fredagssnacks

Av Maarriiaa - 9 april 2014 21:47

Passade på att fixa mat medans smärtan i ögonen hade lagt sig för stunden. På med solbrillorna och nu blir det efterlyst på tv med familjen och efterrätt. Ha en trevlig kväll


Bladsallad, potatis, fläskytterfilé & hemmagjord sås


Efterätt: Varma äpplen i ugnen med kokosolja & kanel, proteinfluff


 

Av Maarriiaa - 9 april 2014 13:54

Då var ögonoperationen klar som jag hade sätt fram emot. Det gick super bra, kände alls inte av något. Men den värsta smärtan kommer efteråt så man får vara beredd på det värsta. Fick med mig ett par D&G solbrillor och en påse med en massa smärtstillande som jag får leva på i ett par dagar framöver och vila ögonen som sagt suck hehe.. En kopp te och sega i soffan i väntan på att smärtan inte ska komma vilket jag inte tror jag kommer ifrån.




 

Av Maarriiaa - 9 april 2014 07:55

Hatar känslan när man sätter larmet på mobilen tidigt och ställer in sig på att gå ut och springa och vädret är skiiit. Ställde om larmet och somna om. Startar dagen med frukost, laddar med mycket energi denna morgon.. Ingen träning på ca en vecka för min del, kill me.. Hur ska jag klara av det? Hatar att vara utan gymmet får panik.. Aja dags att göra sig iordning så man inte kommer försent, ha en bra dag!!

Frukost

Bjuder på den här tränings bilden från gårdagens träning, inte mycket man ser på bild men formen börjar komma fram sakta sakta men Allt tar sin tid. Träna hårt och ät rätt så ska ni se att de ger resultat.

Av Maarriiaa - 8 april 2014 23:01

Oj vilken dag, mamma fyllde år så jag har typ förberett och fixat hela dagen med syrran inför kvällen. Syskonen och deras fruar va här och jag hade fixat massa plockmat till födelsedagsfirandet. Magen är mätt och belåten och nu blir det läggdags för min del, imorgon väntas en stor dag som jag har sett fram emot, lite nervös men jag hoppas de släpper hehe. Delar med mig lite av dagens plockmat och godsaker längre ner... Godnatt ha en fin kväll


Mammas födelsedagstårta


Chokladrutor med kokos


Vegetariskarullar med ajvar & grönsaksfyllning

Ostrullar

Potatissallad

Tabboule

Klyftpotatis

Hotwings

Frukter

Skinkor/ostar/kex


Tzatsiki/Hommus-Kikärtsröra/Babaganosh-Aburginröra/vitlöksmarinerade championer



 

Av Maarriiaa - 8 april 2014 07:36

Tisdag morgon och det är dags för frukost innan man drar till gymmet. Kan inte röra mig efter att jag körde slut på mina ben & triceps igår. Idag fyller min fina mamma år och vi kommer fira henne senare ikväll med massa mat och godsaker. Har bakat och förberett inför kvällen. Bilder och mer om det kommer upp senare på bloggen.

Av Maarriiaa - 7 april 2014 14:41

Fan va skönt man har sovit och pigg är man, fast än det inte blev så många timmars sömn. Äntligen får jag börja träna igen, två dagars hårdträning ska de bli idag och imorgon. Man får passa på när man väl kan, har ätit lunch och nu väntas ett styrkepass plus Piloxing pass framför mig ..  

[Bild]

Ovido - Quiz & Flashcards