Alla inlägg den 23 april 2014

Av Maarriiaa - 23 april 2014 21:29

Hemma efter att ha suttit på Handledarutbildning i 3.5 h, men skönt att få den gjort. Nu Sätter jag mig framför tv:n och kopplar av med en kopp te, frukt och casein pudding.

Av Maarriiaa - 23 april 2014 14:40

Dagens träningspass Ben, triceps, mage. Slutkörd i benen kan knappt röra mig hehe. Kom hem käkade lunch, det blev gårdagens köttfärslimpa. Hoppade in duschen och sen fixa mig. Ska iväg och fixa ett nytt pass, mitt går ut snart. Sen ska jag på Handledarutbildningen i 3 h. Vet inte hur jag kommer orka sitta där och lyssna på dem så länge. Men men har lovat syrran att börja övningsköra med henne så då måste jag gå på den..

Av Maarriiaa - 23 april 2014 08:32

Gick upp tidigt imorse för att ta en Powerwalk innan frukosten. Älskar den friska luften såhär dags på morgonen, finns inget härligare. Motion är viktigt och bra för hälsan och det vi vet är att de flesta mår bra av att röra på sig 30-60 min om dagen.

 

Det kan vara att man tar ex:

- Cykeln istället för bilen

- Trapporna istället för hissen

- Går ut och rör på sig

- Träna på gym 

 

Men det spelar ingen roll vilken motionsform du väljer. Gå, jogga, dansa, cykla, gympa, spela fotboll osv. Hitta den motion som passar just dig, bara du gör det regelbundet. Variera gärna din motionsform. Det viktiga är att du inte förblir sittande inaktiv framför TV:n eller datorn dagligen, som många faktiskt gör. Vad väntar ni på? Gå ut och rör på er ni också... Nu är jag jättehungrig och ska äta frukost och sen mot gymmet såklart..

 

Ovido - Quiz & Flashcards