Alla inlägg under april 2014

Av Maarriiaa - 22 april 2014 07:17

Godmorgon, tillbaka till vardagsrutinerna.. Körde mitt första träningspass på 1 och en halv vecka i lördags och jag kan säga att de va jävligt skönt att vara tillbaka på gymmet. De va något som saknades när jag inte kunde träna. Dagarna var långtråkiga och man blev rastlös. Att gå till gymmet är det vi människor behöver tycker jag. Sen jag börja gymma så har jag lyckats värvat 3 stycken vänner som jag har fått att börja träna, vilket jag tycker är jätte bra. Snart kommer en medlem till hehe . Det glädjer mig att man lyckas motivera folk runtomkring än. Dags att ladda med frukost innan man drar sig till gymmet..

Av Maarriiaa - 21 april 2014 23:00


Dop-korg till en pojke 


Presentkorg till flicka/pojke

   

Present till en pojke- Potta,pall & en väska full med produkter/kläder

 

Doppresent- Handduk med namn & födelsedatum, fotoalbum med bilder & en gåva

   

Blöjtårta till en pojke

     

Blöjtårta till en flicka

         

Av Maarriiaa - 21 april 2014 21:52

Kom hem från jobbet och syrran levererar som vanligt, Fruktsallad med kvarg och te. Nu är man ledig veckan ut, dags att planera sin vecka och njuta av den ordentligt ?

Av Maarriiaa - 21 april 2014 14:43

Vädret är på topp, så himla skönt. Sitter ute i solen och fikar med familj och släkt. Ska iväg och jobba snart. Imorgon går man tillbaka till vardagsrutiner igen, ska bli så skönt. Det blir hård träning framför mig, ska ta igen allt jag har missat de senaste 2 veckorna.

Av Maarriiaa - 20 april 2014 20:40

Helllo glad påsk på er alla och hoppas ni har haft en underbar dag. Det har varit en härlig påsk med massa god mat och gott med familjen. Nu känner man sig övermätt efter all mat man har ätit. Första påsken utan godis/bakelsen känner faktiskt inte av det och det lockar inte mig inte alls.Har ätit ägg och massa frukt och god mat det får räcka för mig. Dagen fortsätter med fint sällskap så nu måste jag avrunda här. Delar med mig bilder av dagens godsaker. Ni får ha en bra kväll

Dagen startade med frukost

Cake pops, morotskaka, chokladrutor, godis

Av Maarriiaa - 19 april 2014 15:08

Stress stress stress. Har hunnit tränat klart, städat, handlat, bakat och påskpysslat. Skönt att få allting gjort och förberett inför morgondagens påskfirande. Dags att åka iväg till jobbet och jobba kvällspass. Glad påsk önskar jag er alla

Av Maarriiaa - 19 april 2014 07:17

Lördag morgon, klockan ringde och jag gick upp som en galning för att jag har sett fram emot den här dagen. Har inte kunnat träna på över en vecka och nu ska jag äntligen till gymmet och ge järnet. Vet inte om jag får göra det än, men jag tycker de räcker. Tanken av att veta att jag kan gå till gymmet men inte får träna gör mig galen. Så idag kör vi ett pass och blir det tid över får det bli lite styrka efteråt också . Önskar er alla en Glad påsk, hoppas ni får en underbar påsk med nära och kära..

Mina bokade pass sen februari. Är uppe i 20 bokade pass, sen har man gått på många ombokade pass också. Få se hur många jag lyckas gå på innan årsskiftet är slut

Av Maarriiaa - 18 april 2014 17:35

Påsken för mig är en väldigt viktig högtid och något jag firar i min familj.. Men påsken handlar bara om en dag, så vad hade du gjort om du var mitt uppe i en diet eller helt enkelt bara sådär offrat lite för ett påskägg fullt med godis eller ett påskägg fullt med protein och en massa nyttiga grejer. Tycker ni de värt att offra lite för en dags ätande av onyttigheter och sen gå runt och ha ångest för att man har stoppat i sig det man kanske inte borde göra? Visst ska man unna sig tycker jag men har man varit sockerfri i nu 95 dagarr som i mitt fall så kan jag vänta lite till tycker jag. Tycker inte de värt att förstöra en diet för en dag. Den dagen kan jag spara och belöna mig med när jag tycker det är dags och rätt tillfälle. Det gäller att kunna testa sina gränser också och se hur stark man är som person.

Ovido - Quiz & Flashcards