Alla inlägg under maj 2014

Av Maarriiaa - 24 maj 2014 09:16

Godmorgon, dags för en kickstart denna morgon. Börjar med att äta frukost och ladda krafterna för ett bodystep pass den härliga lördagsmorgonen. Vad brukar ni äta till frukost? Dela gärna med er :)

Av Maarriiaa - 22 maj 2014 23:24

Så grymt jobbat av oss tjejer på jobbet, vi gjorde det i år också. Vi sprang vårruset hela 5 km, de va ju inte så värst mycket men endå bra. Jag sprang hela 5 km på 27.30 min. Efter springandet blev man bjuden på massa godsaker av sponsorer som fanns på plats och så blev det picknick efteråt...Dags att lägga sig för imorgon är det en ny dag Godnatt:)

Av Maarriiaa - 22 maj 2014 07:09

Godmorgon!! Andra utbildningsdagen på jobbet. En grymt bra utbildning som är lärorik att ta del av, MI-Motiverande samtal. Ikväll är det örebros tur, då gäller det. Ikväll laddar vi för vårruset, då vi har anmält oss genom jobbet alla tjejer. Vi ska springa 5 km .. Förra året gick de suveränt och jag hoppas detta år blir ännu bättre. Dags att rör på sig mot jobbet. Ha en fin dag

Av Maarriiaa - 20 maj 2014 17:07

Sugen på något gott och fräscht till mellanmål eller som KvällsGott framför tv:n, då tycker jag ni ska testa denna goda Smoothi som är enkel att göra på endast några minuter och nyttigt.

Du behöver:
1 dl jordgubbar
1 äpple
1 apelsin
2 nektariner
1 msk linfrö
350 g kvarg

Mixa allt i en blender, häll upp på ett glas och ställ in i kylen några minuter. Serveras godast kall

Lycka till :)

Av Maarriiaa - 20 maj 2014 14:21

Älskar att träna med syrran då jag peppar henne och pushar henne till Max. Vi pushar varandra och hjälps åt på övningar och tiden rinner som vatten. Idag körde vi uppvärmning kondition på löparbandet med 15% i backe sen körde vi ben, rumpa, triceps & avslutade med mage. Man var helt slut och illamående efter dagens pass, fyfan vad vi körde slut på varandra. Vi får hoppas på att vi inte har så ont imorgon. Lite av dagens övningar kommer här som ni kan se...

Liggande knäböj 20 kg

Enbens knäböj

Mage med TRX band

[Bild]

Av Maarriiaa - 19 maj 2014 21:14

Hemma efter att Piloxingpasset blev inställt men såklart blev det något annat istället. Testade på ett nytt pass idag som ersatte piloxingen. body combata, ett helt grymt pass som jag lätt kommer gå på flera gånger. Kom hem och åt en fet portion med mat såå gott. Trött tjej efter 2 hårda träningspass idag. Dags att duscha och slänga sig framför tv:n och samla krafterna med en skål blåbärs casein..



Dagens beställning jag fick hem i brevlådan ifrån mmsport: 10 st burkar jordnötssmör, 5 st casein protein i smakerna choklad, blåbär, jordgubb


[Bild]

Av Maarriiaa - 19 maj 2014 11:27

Inne på min andra vecka på dieten och de rullar på som det ska. Gick upp strax innan 7 och drog till gymmet direkt. Värmde upp på cykel några minuter med intervaller och sen blev det 3x10 Skridskorskär, utfall & burpees på matta innan jag körde igång med styrkan: rygg, biceps och mage. Ätit frukost och nu förbereder jag matlådor för denna vecka.

Frukost: Yoghurt, Müsli, färska jordgubbar, Ägg & omega3 tablett


Burpees övning


 

Sidoplanka

 

Av Maarriiaa - 18 maj 2014 11:08

Många slarvar med mellanmål och äter sig mätta på annat skit som ex: chips, godis, sötsaker tills det är dags att äta lunch/middag. Jag vet att de kan vara svårt att få i sig något när man kanske inte är hemma. Men vet ni vad, de finns inga ursäkter. Man kan alltid ha med sig något i väskan eller är man hos någon vän/släkt så finns det alltid något man kan äta. Ex: frukt, Cashwenötter, knäckebröd med något proteinrikt pålägg. Så försök att inte skippa mellanmålet när du känner dig sötsugen eller små hungrig..Känner du att ditt mellanmål är tråkigt och samma varje dag, så lyxa gärna till det och dekorera den lite. Ja kan lova er att det gör mycket när man gör det. 

Tips på några mellanmål man kan äta finns här nertill

Banan, keso, hackade Cashwenötter, kanel

Kvarg med funlight och hallon

Knäckebröd, avokado, rökt lax

Kvarg, kiwi, banan, kanel



Ovido - Quiz & Flashcards