Direktlänk till inlägg 30 maj 2014
Här kommer receptet på min dadel kladdkaka jag gjorde idag, mäktig blev den och god. Om man vill unvika onyttigheter och äta något lite nyttigare till vardan så testa dehär receptet funkar jätte bra som efterrätt.
Du behöver:
223 g malda dadlar (färdig köpta)
2 msk malda cashwenötter
1 ägg
2 dl ljummet vatten
1 msk kakao 100 %
Topping:
Kokos
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Mix eller hacka cashwenötterna
3. Blanda alla ingredienser i en bunke och tillsätt ljummet vatten till sist och vispa till en jämn smet.
4. Häll upp smeten i en lagom form och lägg in kakan i ugnen ca 10-15 min
5 Ta ut kakan när den är klar och släng på lite riven kokos och servera. Servera med en klick kvarg, naturell eller med smak.
Färdig att servera
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 |
8 | 9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 |
22 | 23 |
24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
||||
|