Direktlänk till inlägg 7 november 2014
Att stå i köket är mitt störta intresse. Älskar att hålla på med bakning och matlagning så något nytt blir det alltid. Mamma kom hem med nötkött som hon hade köpt och jag blev lite fundersam på vad jag kunde laga för något av den vilket jag aldrig har gjort innan. Så jag googla på hur man kan tillaga den och så stod det att den är god till grytor. Då fick jag idé att göra köttgryta till middagen. Ja att tillaga nötkött kan ta lite tid men det är värt. Ju längre köttet kokar i grytan desto godare blir den märkte jag. Det stod att den skulle koka 30-40 min men jag lät den koka det dubbla. Smaken blev underbart god. Så under tiden hann jag fixa med tillbehören och lite annat som skulle serveras. Kladdkaka till efterrätt är en självklar grej med tanken på att det är kladdkakans dag.
Vegetariskt rödcurrygryta
Köttgryta serverades med lingonsylt, ris och vitkålssallad
Köttfärsfyllda paprikan/auberginer
Fruktcoctail
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 | 8 |
9 | |||
10 |
11 | 12 | 13 | 14 |
15 |
16 |
|||
17 | 18 |
19 | 20 |
21 | 22 | 23 | |||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
|